Janssen Cosmetics Inspira Cosmetics uudised

Janssen Cosmetics Inspira Cosmetics uudised

Saksa kosmeetikafirma JANSSEN COSMETICS, mille omanikuks on Hr. Valter Jansseni perekond, on asutatud ja registreeritud Saksamaal Aaheni linnas 1990a. Perefirma Janssen tegevuse eesmärk on toodete kvaliteet, nende efektiivsus ja innovatsioon ilu -ja tervisetoodete valdkonnas.

JANSSEN COSMETICS kosmeetikatoodete kõrge kvaliteet, nende, ohutus ja efektiivsus on kinnitatud rahvusvaheliste sertifikaatidega, mis kindlustavad brändile JANSSEN COSMETICS kõrge reputatsiooni ja tuntuse maailmaturul.

Kosmeetikafirmat JANSSEN COSMETICS on 5 korda järjest autasustatud innovatsioonialase preemiaga PRIXN.PIERANTINI de L “INNOVATION Pariisis.

JANSSEN COSMETICS kompanii edu saladus peitub kahe teaduse sümbioosil – farmaatsia ja kosmetoloogia. Kasutades biotehnoloogiliste toodete väljatöötamisel kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistide uusimaid avastusi, kes juurutavad teaduslikult põhjendatud retseptide koostisosi koos bioloogiliselt aktiivsete maa- ja meretaimestiku substanstide koosmõju kõrge efektiivsusega komplekse nahahoolduse jaoks nii professionaalseks kui koduseks tarbimiseks.

JANSSEN COSMETICS toob kosmeetikaturule laia sordi kõrgkvaliteetseid tooteid nii näo kui kehahoolduseks, SPA- kui welness teraapiaks, mis võimaldavad välja valida ideaalselt sobivad tooted vastavalt teie näo- ja kehanaha tüübile.

 

04.07.23

💝 💝 JANSSEN COSMETICS pakub MÕNUS KINGITUS! 💝 💝
Kosmeetikafirma Janssen Cosmetics on 25 aastat tootnud eliit-kvaliteetseid tooteid professionaalseks näo- ja kehahoolduseks.
Juubelieksklusiivse tootena esitleme oma parimaid kosmeetikaarendusi viimase 25 aasta jooksul.
Uus komplekt – luksuslik ja terviklik hooldussüsteem! See nahahooldus on palju enamat kui lihtsalt kvaliteetkosmeetika.
Väljatöötatud vastavalt nahahooldussüsteemi kontseptsioonile.
Komplekt BEST OF BOX sisaldab viit ideaalselt sobivat toodet igapäevaseks kasutamiseks:
🧡🧡🧡 Lifting & Recovery Cream · 50 ml – unikaalne kreem stimuleerib naharakkude uuenemist, kiirendab naha ainevahetusprotsesse, niisutab ja toidab nahka, vähendab olemasolevaid kortse ja takistab uute tekkimist.
🧡🧡🧡 Rich Eye Contour Cream · 15 ml – soodustab regeneratsiooni, niisutust, kortsude silenemist silmade ümber.
🧡🧡🧡 Vitaforce C Complex · 5 ml – regenereeriv kontsentraat C-vitamiiniga. Hoiab ära kollageensideme enneaegse kahjustumise ja naha vananemise, stimuleerib rakkude regeneratsiooni, kollageeni ja elastiini tootmist.
🧡🧡🧡 Retinol Lift · 15 capsules – retinoolkapslid- nahka siluvad kapslid. Olevad koostisained suurendavad naha prinkust ja elastsust, vähendavad kortse.
💄 Lip care stick · 4.6 g – hinnaliste õlide, mesilasvaha, E-vitamiini ja sheavõiga huulepulk. Toitvad koostisained muudavad huuled elastseks ja pehmeks ning niisutavad tundlikku nahka. Vanilli õrn aroom äratab meeled ja annab huultele kerge sära.
Hind : 💥 78,60€

 

03.06.23

UUDIS INSPIRA COSMETICS

ULTRA LIGHT LEGS BODY LOTION   

Ülikerge jahutav ja rahustav  geel väsinud jalgadele.

Jahutav geel väsinud ja rasketele  jalgadele.

Rosmariiniõli tugevdab  veresooni ja  pinguldab neid. Looduslik mentool, mis on saadud  piparmündiõlist tagab jalgadele pikaajalise  intensiivse jahutuse. Sitsiilia  apelsini  ja bergamoti  eeterlikul õlil on rakke regenereeivad omadused. Põhja -Kanadast  pärit  lavendliõli  ja laanelilleõli leevendavad lihasvalusid. Taimne glütseriin  niisutab nahka.

 TULEMUSED

  • Kauakestev intensiivne jahutus jalgadele
  • Tugevdab veresooni ja pinguldab neid
  • Uuendab rake
  • Rahustab lihasvalu

 

REMODELING BODY CREAM

Tselluliidivastane  kreem mere-ja fütovõimsusega.

Kofeiiniga  kehakreem Etioopias kasvavast kohvitaimest. Stimuleerib ainevahetust, stimuleerib  mikrotsirkultsiooni ja  hoiab ära rasvade  kuhjumise  kudedes. Hobukastanist  saadud estsiinil on kokkutõmbav  ja nahka pinguldav efekt.

Punaste, pruunide ja merevetikate kokteil hoiab ära veenilaiendid, stimuleerib rasvade  ladestumist ning  eemaldamist ja takistab uute ladestumist.

Sidruni ja rosmariini  eeterlikud õlid  tugevdavad veresooni ja pinguldavad neid. Taimne glütseriin  tagab  intensiivse niisutuse.

Tulemused:

  • Hoiab ära rasva kuhjumise kudedes
  • Stimuleerib  rasvade  lagunemist
  • Stimuleerib ainevahetust ja mikrotsirkulatsiooni
  • Kokkutõmbav ja pinguldav efekt
  • Tugevdab  ja pinguldab veresooni
  • Niisutab nahka

 

05.05.23       UUDIS JANSSEN COSMETICS

Maagiline Magic Glow säraseerum

Ref.2630 30 ml   hind 26,50 eur

Seerum, mis annab nahale koheselt nähtava sära ja värske, loomuliku sädeluse.

Niisutav hüaluroonhape ja valgust peegeldavad Soft Focus pigmendid varjavad kortse, andes nahale loomuliku värske jume. Sobib ka kasutamiseks highlighterina. Kandke näole hommikul pärast naha puhastamist. Võib kasutada ka konkreetsetes näopiirkondades highlighterina. Sobib ideaalselt primeriks enne meigi pealekandmist.

 

Sensatsiooniline Sensational Glow särakreem

Ref. 2620 50 ml   hind 30,75 eur

See 24-tunni hoolduskreem annab nahale pikaajalise noorusliku ja värske sära. Toote intensiivselt niisutav koostis sisaldab topeltkoguses hüaluroonhapet, Soft Focus pigmente ja uuenduslikku vetikaekstrakti India ookeanist, mis annab nahale tõestatult värske sära. Kandke Sensational Glow kreem puhastatud nahale hommikuti ja õhtuti ning masseerige kreem kergelt naha sisse. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage kreemi hommikuti koos Magic Glow seerumiga.

 

12.01.23     UUDIS JANSSEN COSMETICS

JANSSEN COSMETICS

WINTER CREAM
RIKKALIK KREEM TALVEKS KUIVALE NAHALE 50 ml

19,80 eur

Ideaalne kreem, kui otsite optimaalset kreemi külmal aastaajal. See rikkalik koostis-Sheavõi, makadaamiapähkli õli ja cupuacuvõi kaitsevad nahka kuivuse eest ning tugevdavad loomulikke tõkkefunktsioone. Selle siidine tekstuur hellitab nahka ning leevendab ka naha pinguldatust. Kreem sisaldab väärtuslikke taimseid lipiide, mis katavad naha nagu kaitsekookoniga. See on ISIS-e kombinatsioon, ülitõhus pehmendaja, toetab naha loomulikku kaitsefunktsiooni ja hoiab ära naha kuivuse.