COLLAGEN MASK “CALMING” (ALOE VERA) Ref. IC-81502

COLLAGEN MASK “CALMING” (ALOE VERA) Ref. IC-81502

Nahka rahustav kollageen mask Aaloe Veraga
Ref.81502-Proff. 1tk

Kirjeldus

Kollageen mask, mille koostisained tugevdavad immuunsüsteemi, rahustavad ja tagavad naha pikaajalisuse niiskuse. Tugevdab ärritunud ja tundlikut nahka, taastab naha seisukorda ja värskendab naha jumet.

SUURE EFEKTIIVSUSEGA KOLLAGEENNE BIO-MATRIITS, liofiliseeritud kollageenist leht, küllastatud spetsiaalselte aktiivainetega, mis niisutavad, taastavad, noorendavad ja pehmendavad näo, silmade, kaela, dekoltee ja büsti nahka. Dermatoloogiliselt testitud, valmistatud rangete farmaatsiareeglite järgi. Kuur koosneb 6-10 protseduurist 1-2 korda nädalas. Esile võib tõsta suurt efektiivsust juba peale ühekordset kasutamist, kasutamise lihtsust, hügieenilisust, konservantide puudumist, piiramatut säilivusaega kuivas kohas säilitamisel, kõrget rentaablust.

 

Seda toodet pole hetkel loas ja pole seetõttu saadaval. Professionaalsete toodete hind ja saadavus on näha vaid registreeritud kasutajatele.

  • Kirjeldus
  • Lisainfo
  • Arvustused (0)

Kirjeldus

TULEMUSED
Kollageen mask, mille koostisained tugevdavad immuunsüsteemi, rahustavad ja tagavad naha pikaajalisuse niiskuse. Tugevdab ärritunud ja tundlikut nahka, taastab naha seisukorda ja värskendab naha jumet. Maski toimeaeg 20-30 minutit.

Kasutamine

Võtta välja individuaalpakendist, teha lõiked silmade ja nina jaoks, asetada näole, niisutada aktivaatori või puhta veega. Toimeaeg 30 min. Biomatriitsi alla soovitatakse kanda vastav kontsentraat protseduuri efekti suurendamiseks. Kui aktiivkontsentraat on ioniseeritud, võib kasutada ionofreesi.

Lisainfo

Maht

1tk

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Ole esimene, kes hindab toodet “COLLAGEN MASK “CALMING” (ALOE VERA) Ref. IC-81502”