Best Of Box Janssen Cosmetics 25 Ref. 991.0200

Luksuslik ja terviklik hooldussüsteem
Ref. 991.0200-Koduhooldus 1 komplekt

Kirjeldus

Komplekt koosneb:

Lifting & Recovery Cream · 50 ml – unikaalne kreem stimuleerib naharakkude uuenemist, kiirendab naha ainevahetusprotsesse, niisutab ja toidab nahka, vähendab olemasolevaid kortse ja takistab uute tekkimist.

Rich Eye Contour Cream · 15 ml – soodustab regeneratsiooni, niisutust, kortsude silenemist silmade ümber.

Vitaforce C Complex · 5 ml – regenereeriv kontsentraat C-vitamiiniga. Hoiab ära kollageensideme enneaegse kahjustumise ja naha vananemise, stimuleerib rakkude regeneratsiooni, kollageeni ja elastiini tootmist.

Retinol Lift · 15 capsules – retinoolkapslid- nahka siluvad kapslid. Olevad koostisained suurendavad naha prinkust ja elastsust, vähendavad kortse.

Lip care stick · 4.6 g – hinnaliste õlide, mesilasvaha, E-vitamiini ja sheavõiga huulepulk. Toitvad koostisained muudavad huuled elastseks ja pehmeks ning niisutavad tundlikku nahka. Vanilli õrn aroom äratab meeled ja annab huultele kerge sära.

Seda toodet pole hetkel loas ja pole seetõttu saadaval. Professionaalsete toodete hind ja saadavus on näha vaid registreeritud kasutajatele.

  • Kirjeldus
  • Lisainfo
  • Arvustused (0)

Kirjeldus

Kosmeetikafirma Janssen Cosmetics on 25 aastat tootnud eliit-kvaliteetseid tooteid professionaalseks näo- ja kehahoolduseks.

Juubelieksklusiivse tootena esitleme oma parimaid kosmeetikaarendusi viimase 25 aasta jooksul. Uus komplekt – luksuslik ja terviklik hooldussüsteem! See nahahooldus on palju enamat kui lihtsalt kvaliteetkosmeetika.

Väljatöötatud vastavalt nahahooldussüsteemi kontseptsioonile.

Lisainfo

Maht

1tk

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Ole esimene, kes hindab toodet “Best Of Box Janssen Cosmetics 25 Ref. 991.0200”