Golden Glow Mask Ref. 898201

Modeleeriva efektiga “kuldmask”
Ref. 898201-Proffessionaalne hooldus 30 gr

Kirjeldus
Modeleeriva efektiga “kuldmask” kogu näole, silmadele, kaelale.
Alginaatmask – nahka tihendava ja pinguldava efektiga, millel on kulla ja pärli sära!

Seda toodet pole hetkel loas ja pole seetõttu saadaval. Professionaalsete toodete hind ja saadavus on näha vaid registreeritud kasutajatele.

  • Kirjeldus
  • Lisainfo
  • Arvustused (0)

Kirjeldus

TOIMEAINED

  • Alginaatmask-nahka tihendava ja pinguldava efektiga, millel on kulla ja pärli sära. Alginate- annab nahale elastsuse, alginaat niisutab,pinguldabja tihendab nahka.

  • Diatomaceous earth-fossiilsetest ränikividest saadud ehtsat ränioksiidi kasutatakse traditsiooniliselt küünte rabeduse vältimiseks ja sidekoe tugevdamiseks.

  • Pearl powder-mask sisaldab 100% looduslikku pärlipuudrit. Pärlid on täiusliku ilu sümbol. Need sisaldavad mineraalset arganiiti ja konchioliini,siidifibriiniga sarnast valku. Traditsioonilises Hiina meditsiinis kasutatakse pärlmutri stimuleerivasse toimesse ja selle kaitsvasse toimesse väliskeskkonna mõjude vastu.

  • Pure Gold- metallilise efektiga pigment, see jätab naha siidiselt pehmeks koos noorusliku säraga.

Kasutamine:

Segage pulber (30g) 90 ml aktivaatori või veega.Segage hoolikalt ning seejärel kandke mask puhtale nahale ja lsake maskil toimida 15-20 minutit. Pärast seda eemaldage mask. Jäägid visake prügikasti! Lõpetuseks kasutage niisutavat kreemi.
NB! Maski pealekandmisel võib õrnal nahal olla näha pulbritaolisi jääke. Selle vältimiseks kandkemaski äärtele veidi kreemi kaelale, juuksepiirile ja ninasõõrmetele.

Lisainfo

Maht

30gr

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.


Ole esimene, kes hindab toodet “Golden Glow Mask Ref. 898201”